Versterking van strategische samenwerking Amega Groep en Van Leeuwen

Van Leeuwen en Amega Groep zijn verheugd om aan te kondigen dat zij een strategische samenwerking hebben versterkt. De samenwerking tussen specialist in het aflever- en showroomklaar maken van voertuigen en de dealerholding stelt Amega in staat om haar klanten nog hoger niveau van dienstverlening aan te bieden, terwijl van Leeuwen zijn expertise op het gebied rond het aflever- en showroomklaar maken verder kan uitbreiden binnen Amega Groep.

Met deze samenwerking wordt het proces rond het aflever- en showroomklaar maken geborgd, wat zorgt voor een soepeler afleverproces. Door deze samenwerking zullen klanten van Amega Groep sneller in staat zijn om hun auto de showroom uit te rijden.

Frank van Leeuwen is enthousiast over de samenwerking. “In de afgelopen jaren hebben we ons als van Leeuwen serieus doorontwikkeld. We begonnen met poetsen, tegenwoordig bieden we een totaalconcept waarmee we het volledige afleverproces voor dealerholdings ontzorgen. De nieuwe samenwerking met Amega is daarin een geweldige stap voorwaarts” aldus Frank van Leeuwen.