Uw auto showroomklaar. Binnen een dag!

Naast het afleverklaar maken en het personaliseren van uw auto kan Van Leeuwen uw auto ook showroomklaar maken. 

Ontdek ons Verhaal
25+ tevreden automotive klanten, Dus gegarandeerd resultaat.
Online de status volgen van uw auto’s bij van Leeuwen.
Poetsen, spuiten, wassen en detailing allemaal onder 1 dak.
Centraal gelegen in Dordrecht op de autoboulevard.
Eenvoudig af te stemmen op de voorkeuren van uw organisatie.
Transportmogelijkheden van en naar uw showroom.

Onze Diensten

Heeft u onlangs een auto gekocht, wilt u de maximale verkoopopbrengst voor uw auto, of bent u een garagehouder die een trouwe partner zoekt in het opleveren van gloednieuwe auto’s. Bij Van Leeuwen helpen we u graag verder met onze showroomklaar mogelijkheden.

Lakinspectie

Velen hebben nog nooit van een lakinspectie gehoord. Er zijn dan ook weinig bedrijven die dit als een aparte dienst aanbieden. Echter heeft een lakinspectie veel meer voordelen dan dat u zou denken en kan cruciaal zijn bij de koop, verkoop en detailing van een wagen!

Interieur Inspectie

Wie van zijn auto houdt en deze jarenlang als waardeobject in stand wil houden, zal hem regelmatig wassen en polijsten. Terwijl de wagen van buiten blinkt en glanst, wordt de reiniging van het interieur vaak enigszins verwaarloosd. Toch is de reiniging van stoelen, armleuningen, etc. net zo belangrijk.

Schade Inspectie

Tijdens een schade inspectie zal de expert de oorzaak en de omvang van de autoschade vaststellen. Vervolgens schrijft de schade-expert een schaderapport en zet hij/zij het schadeherstelproces in gang. Daarnaast controleert de expert of u voldoet aan de polisvoorwaarden en beantwoordt hij —indien gewenst— vragen over de reparatie.

Schadeherstel

Klein of groot schadeherstel. Van de bumper tot aan de lak, van de spiegels tot aan de velgen. Als deze beschadigd zijn en nieuw leven nodig hebben, dan staat Van Leeuwen voor u klaar. Wij werken geregeld met spot repair, oftewel plaatselijk herstel. De schadehersteller schuurt het beschadigde deel van de bumper of carrosserie tot het resultaat egaal is. Indien nodig wordt er natuurlijk geplamuurd en gepolijst.

Velgherstel

CNC velgen afdraaien. Dé oplossing bij schade aan de velgen. CNC afdraaien is het gestuurd afdraaien van de velgen door de computer. Dit klinkt misschien wat vaag. Het komt erop neer dat de draaibank waarop de velgen worden behandeld door de computer worden bediend. Natuurlijk staan er mensen bij om het in de gaten te houden, maar het meeste werk wordt door de computer gedaan. Hij berekent precies wat hij moet doen om de velg volledig te herstellen.

Stickers verwijderen

Het komt regelmatig voor dat auto’s rondrijden met stickers op de auto. Dit kan het geval zijn wanneer het een bedrijfsauto is geweest. Wanneer de auto wordt verkocht of wanneer er bijvoorbeeld van baan gewisseld wordt, kan het zijn dat de stickers van de auto moeten. Gelukkig is het met de juiste middelen ook weer eenvoudig om de stickers te verwijderen. Om geen schade aan de auto aan te richten, moet dit wel op de juiste manier gebeuren.

Polijsten

Waarom zou u een auto polijsten? Het simpele antwoord is: om de lak weer mooi te krijgen. Het kan zijn voor uw eigen genot, of om de waarde van uw auto iets op te krikken voor de verkoop. Bij het polijsten van een auto is het mogelijk om kleine krasjes en doffe plekken weg te halen. In essentie halen we een heel dun laagje van de lak weg, zodat een mooie, frisse laag weer tevoorschijn komt.

Poetsen

Door uw auto regelmatig te laten poetsen verlengt u de levensduur van uw lak en voorkomt u roesten. Voor het poetsen van uw auto wordt deze altijd eerst goed gewassen, zodat er geen onverwachte zandkorreltjes tussen uw lak en de poetsdoek of pad komen. Het team van Van Leeuwen zal hier ten allen tijden zorgvuldig mee omgaan.

Interieur Reiniging

Ook kan door het vuil de auto een onaangename geur krijgen. Als u vaak rijdt met kinderen kan het voorkomen dat ze eten en drinken kunnen morsen op uw vloerbedekking of op uw stoel. Van Leeuwen verwijdert grondig en voorzichtig ook hardnekkige vervuilingen van binnenbekleding, tapijten en bekleding.

Fotografie (binnenkort)

Uw auto in volle 360 graden! Met een 360-studio heeft u binnen een paar minuten altijd perfecte foto’s. Binnenkort is het bij Van Leeuwen mogelijk uw auto's vast te laten leggen in 360 graden. Voordelen van zulke foto's? Consistentie, geautomatiseerd en altijd uniform. Perfect voor als u een lease of ander autobedrijf heeft.

Alles over Showroomklaar

Naast het afleverklaar maken en het personaliseren van uw auto kan Van Leeuwen uw auto ook showroomklaar maken. 

Wat dit inhoud? De auto komt natuurlijk eerst uit de fabriek voordat deze naar een autodealer gaat. U zou verwachten dat deze auto’s er tip top uitzien. Ze komen immers uit de fabriek, toch? Dit is helaas niet altijd het geval. 

Voordat een auto gereed is voor de autodealer moeten er eerst een aantal dingen geregeld worden. Een auto legt een lange afstand af vanwege transport. Tijdens dit transport moet de auto goed beschermd worden. Al het materiaal waarmee de auto beschermd is, denk aan: hoezen om de stoelen, beschermfolie over de handvaten, ruitenwissers of eventuele stickers die verwijderd worden van het voertuig. Dit is een secuur klusje.

Het kan zelfs gebeuren dat een auto een kras heeft opgelopen tijdens het transport. Ook deze kleinigheden moeten nagelopen worden zodat de auto uiteindelijk voor goede prijs kan worden verkocht.


Occasions

Dan hebben we het alleen nog maar over nieuwe auto’s gehad. Ook occasions, de zogeheten tweedehands auto in de volksmond neemt met de jaren alleen maar toe. Tot en met november 2021 zijn in Nederland door autobedrijven al 1.232.335 occasions verkocht. Dat zijn er vier procent meer dan in de eerste 11 maanden van 2020. Sterker nog, het zijn er slechts een fractie minder dan er in heel 2020 werden verkocht. Hoewel autobedrijven de verkoop van gebruikte auto’s zien toenemen, verhandelen particulieren onderling juist minder tweedehands auto’s. Hoe dit komt? Mensen hebben behoefte aan een vorm van zekerheid, die ze hopen te krijgen door een auto bij een erkend autobedrijf te kopen.

Met de toename van verkoop van occasions betekent ook dat er een meestal een hoop moet gebeuren aan deze auto’s. U begrijpt; het vervoermiddel is gebruikt, en er moet in bijna alle gevallen wel wat mee gebeuren.

9 van de 10 gebreken zijn van gebruikerssporen. Denk hierbij aan: een nare geur, vlekken in de bekleding, eventuele ruitschade door steenslag of deuken/krassen in de lak. Er is geen enkele occasion die niet de showroom inkomt zonder een enige opfrisbeurt.

Heeft u onlangs een auto gekocht, wilt u de maximale verkoopopbrengst voor uw auto, of bent u een garagehouder die een trouwe partner zoekt in het opleveren van gloednieuwe auto’s. Bij Van Leeuwen helpen we u graag verder met onze showroomklaar mogelijkheden.