Uw auto tot in de details gepersonaliseerd

Wrappen, SprayWrap, XPEL, Keramische Coating en het tinten van uw ramen. Er zijn verschillende mogelijkheden uw auto te personaliseren.

Ontdek ons Verhaal
25+ tevreden automotive klanten, Dus gegarandeerd resultaat.
Online de status volgen van uw auto’s bij van Leeuwen.
Poetsen, spuiten, wassen en detailing allemaal onder 1 dak.
Centraal gelegen in Dordrecht op de autoboulevard.
Eenvoudig af te stemmen op de voorkeuren van uw organisatie.
Transportmogelijkheden van en naar uw showroom.

Onze Diensten

Anno 2022 is er steeds meer mogelijk uw auto te personaliseren. Dit kan bijvoorbeeld met een wrap, spray wrap of sticker. Voor welke mogelijkheid gaat u?

Wrappen

Even 5 voordelen van carwrap. Een andere kleur voor uw auto: goedkoper dan overspuiten, bescherm de lak van uw auto: hogere verkoopwaarde, duurzame oplossing: wrapfolie gaat 7 jaar mee, onze wrap folie is gemakkelijk te verwijderen en vervangen en we bieden uitstekende service: gratis vervangende auto.

SprayWrap

Het is in de basis hetzelfde als spuiten maar u kunt het weer verwijderen als een wrap. Vandaar de naam: spraywrap. De auto wordt in 7 a 8 lagen volledig gespoten in de juiste kleur. Uiteindelijk vloeit dat samen als een sticker waardoor het later gewoon weer verwijderbaar is. Uw auto ook in een toffe spraywrap? Neemt contact op voor de mogelijkheden.

XPEL

Het grootste voordeel van voorgesneden XPEL folie is dat de folie niet hoeft te worden teruggesneden na het aanbrengen op uw auto. Zo wordt ieder risico op blijvende beschadigingen bij het snijden voorkomen. Bovendien past voorgesneden folie altijd 100%. Met XPEL wordt het lakwerk van uw auto optimaal beschermd.

Keramische Coating

Met een keramische coating hoeft u uw auto niet meer te onderhouden. Een keramische coating beschermd de lak tegen schadelijke invloeden en helpt de auto in optimale staat te houden. Te vergelijken met bijvoorbeeld de bescherming van een houten vloer met een goede olie.

Ramen tinten

Wanneer u uw auto laat blinderen door Van Leeuwen, beplakken wij de ruiten met een speciale folie. Deze folie is getint, waardoor de ruit donkerdergekleurd wordt. Onze klanten kiezen hiervoor vanwege de warmte werende werking, de extra privacy die zij krijgen of omdat zij dit een mooie toevoeging aan hun auto vinden.

Alles over Auto Personaliseren

Anno 2022 is er steeds meer mogelijk uw auto te personaliseren. Dit kan bijvoorbeeld met een wrap, spray wrap of sticker. 

Maar wat houdt dat eigenlijk in, wrappen? Auto wrappen, of carwrapping, is het beplakken van je auto met een laag wrapfolie. Het is een effectieve en goedkope manier om je auto een andere kleur te geven of van reclame te voorzien. Ook beschermt wrapfolie de lak van jouw auto, waardoor deze minder snel beschadigt.

De folie die gebruikt wordt bij het auto wrappen heeft bepaalde eigenschappen, waaronder het stretchen om hoeken van de auto, zonder dat de wrapfolie gaat scheuren. Daarnaast kan de wrapfolie krimpen onder bepaalde temperaturen.

Met deze eigenschappen is het mogelijk om een gehele auto compleet in te pakken met wrapfolie.

Er wordt ook vaak gekozen om een deel van de auto te wrappen. De auto kunnen wij ook wrappen in een two tone effect. Hiermee wordt bedoeld dat we de helft van de auto kunnen wrappen in een andere kleur.

U kunt er ook voor kiezen om interieurdelen te wrappen om de auto weer een nieuwe uitstraling te geven.

Voordelen van een carwrap:

  • Een andere kleur voor uw auto: goedkoper dan overspuiten
  • Bescherm de lak van uw auto: hogere verkoopwaarde
  • Duurzame oplossing: wrapfolie gaat 7 jaar mee
  • Onze wrap folie is gemakkelijk te verwijderen en vervangen
  • Wij bieden uitstekende service: gratis vervangende auto

Wilt u voor hoge kwaliteit gaan? Kies dan voor de zogeheten spray wrap. Dit is simpel gezegd een combinatie tussen het spuiten en het wrappen van uw auto. De naam zegt het eigenlijk al. Je combineert the best of both worlds. Een spray wrap breng je aan zoals het spuiten van je auto, alleen bij een spray wrap werken we in meerdere lagen. Door deze lagen licht op te bouwen ontstaat er laag voor laag een wrap. Deze spray vloeit samen als een sticker, waardoor deze later gewoon weer te verwijderen is. De voordelen van een spray wrap ten opzichte van een carwrap? Met een spray wrap kunnen bepaalde onderdelen van uw auto meegenomen worden die bij een carwrap niet meegenomen kunnen worden.

Ook heeft u bij een spray wrap geen last van lijnen of overlap. Door het opbouwen van lagen bij een spray wrap beschermt dit ook gelijk uw auto tegen invloeden van buitenaf.

Door al deze mogelijkheden die we bieden bij Van Leeuwen, kunt u zo creatief zijn als u wilt. 

Wilt u meer informatie over het personaliseren van uw auto? Neem dan contact met ons op via 078 820 02 26 of door een mail te sturen naar info@vanleeuwenscc.nl. Meteen interesse? Boek uw afspraak via deze pagina. Of bekijk hier voorbeelden van onze meest recente succesverhalen.