Auto afleverklaar maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres

Uw auto weer in volledig nieuwe staat terug brengen? Het kan echt, wij bij Van Leeuwen draaien onze handen er niet voor om! Onze specialisten geven uw auto een complete schoonheidsbehandeling. En dat gaat zo ver als u dat wilt.

Ontdek ons Verhaal
25+ tevreden automotive klanten, Dus gegarandeerd resultaat.
Online de status volgen van uw auto’s bij van Leeuwen.
Poetsen, spuiten, wassen en detailing allemaal onder 1 dak.
Centraal gelegen in Dordrecht op de autoboulevard.
Eenvoudig af te stemmen op de voorkeuren van uw organisatie.
Transportmogelijkheden van en naar uw showroom.

Onze Diensten

Grondig wassen, volledige interieur reiniging, polijsten en poetsen of een nare geur in de auto verwijderen. Dan hebben we het alleen nog maar over onze cleaning services van het interieur van uw auto. Bij Van Leeuwen hebben we verschillende diensten als het aankomt op het afleverklaar maken van uw auto.

Lakinspectie

Velen hebben nog nooit van een lakinspectie gehoord. Er zijn dan ook weinig bedrijven die dit als een aparte dienst aanbieden. Echter heeft een lakinspectie veel meer voordelen dan dat u zou denken en kan cruciaal zijn bij de koop, verkoop en detailing van een wagen!

Interieur Inspectie

Wie van zijn auto houdt en deze jarenlang als waardeobject in stand wil houden, zal hem regelmatig wassen en polijsten. Terwijl de wagen van buiten blinkt en glanst, wordt de reiniging van het interieur vaak enigszins verwaarloosd. Toch is de reiniging van stoelen, armleuningen, etc. net zo belangrijk.

Schade Inspectie

Tijdens een schade inspectie zal de expert de oorzaak en de omvang van de autoschade vaststellen. Vervolgens schrijft de schade-expert een schaderapport en zet hij/zij het schadeherstelproces in gang. Daarnaast controleert de expert of u voldoet aan de polisvoorwaarden en beantwoordt hij —indien gewenst— vragen over de reparatie.

Schadeherstel

Klein of groot schadeherstel. Van de bumper tot aan de lak, van de spiegels tot aan de velgen. Als deze beschadigd zijn en nieuw leven nodig hebben, dan staat Van Leeuwen voor u klaar. Wij werken geregeld met spot repair, oftewel plaatselijk herstel. De schadehersteller schuurt het beschadigde deel van de bumper of carrosserie tot het resultaat egaal is. Indien nodig wordt er natuurlijk geplamuurd en gepolijst.

Velgherstel

CNC velgen afdraaien. Dé oplossing bij schade aan de velgen. CNC afdraaien is het gestuurd afdraaien van de velgen door de computer. Dit klinkt misschien wat vaag. Het komt erop neer dat de draaibank waarop de velgen worden behandeld door de computer worden bediend. Natuurlijk staan er mensen bij om het in de gaten te houden, maar het meeste werk wordt door de computer gedaan. Hij berekent precies wat hij moet doen om de velg volledig te herstellen.

Stickers verwijderen

Het komt regelmatig voor dat auto’s rondrijden met stickers op de auto. Dit kan het geval zijn wanneer het een bedrijfsauto is geweest. Wanneer de auto wordt verkocht of wanneer er bijvoorbeeld van baan gewisseld wordt, kan het zijn dat de stickers van de auto moeten. Gelukkig is het met de juiste middelen ook weer eenvoudig om de stickers te verwijderen. Om geen schade aan de auto aan te richten, moet dit wel op de juiste manier gebeuren.

Polijsten

Waarom zou u een auto polijsten? Het simpele antwoord is: om de lak weer mooi te krijgen. Het kan zijn voor uw eigen genot, of om de waarde van uw auto iets op te krikken voor de verkoop. Bij het polijsten van een auto is het mogelijk om kleine krasjes en doffe plekken weg te halen. In essentie halen we een heel dun laagje van de lak weg, zodat een mooie, frisse laag weer tevoorschijn komt.

Poetsen

Door uw auto regelmatig te laten poetsen verlengt u de levensduur van uw lak en voorkomt u roesten. Voor het poetsen van uw auto wordt deze altijd eerst goed gewassen, zodat er geen onverwachte zandkorreltjes tussen uw lak en de poetsdoek of pad komen. Het team van Van Leeuwen zal hier ten allen tijden zorgvuldig mee omgaan.

Interieur Reiniging

Ook kan door het vuil de auto een onaangename geur krijgen. Als u vaak rijdt met kinderen kan het voorkomen dat ze eten en drinken kunnen morsen op uw vloerbedekking of op uw stoel. Van Leeuwen verwijdert grondig en voorzichtig ook hardnekkige vervuilingen van binnenbekleding, tapijten en bekleding.

Alles over Afleverklaar

Uw auto weer in volledig nieuwe staat terug brengen? Het kan echt, wij bij Van Leeuwen draaien onze handen er niet voor om! Onze specialisten geven uw auto een complete schoonheidsbehandeling. En dat gaat zo ver als u dat wilt. Alleen de buitenzijde, alleen het interieur, een combinatie van beide of uitsluitend onderdelen ervan… De keuze is aan u.

Mogelijkheden

Grondig wassen, volledige interieur reiniging, polijsten en poetsen of een nare geur in de auto verwijderen. Dan hebben we het alleen nog maar over onze cleaning services van het interieur van uw auto. Waarom die zo belangrijk kunnen zijn voor uw auto? In de loop der jaren kan de lak van uw auto dof worden of verkleuren. Zonlicht, het weer, de wasstraat, maar ook teer, hars, uitwerpselen van vogels of andere invloeden van buitenaf laten hun sporen achter. Een deskundige behandeling kan er echter voor zorgen dat de oorspronkelijke kleur terugkeert en de lak weer glanzend wordt.

Om dit resultaat te kunnen boeken, bieden wij daarom verschillende diensten voor het exterieur van uw auto. Hierbij kunt u denken aan: ramen binnen en buiten wassen en poetsen, velg en banden onderhoud, het aanbrengen van een wax, polijsten of het laten coaten van uw auto door een van onze specialisten.

Dat laatste is wel een belangrijke en is zeker iets dat wij kunnen aanbevelen. Met zo’n zogeheten coating is de auto beschermd tegen UV-straling, regen, steenslag en ander stof en vuil. Een extra pluspunt daarbij is dat wanneer je per ongeluk een krasje maakt, deze vaak in de coating-laag zit en makkelijk te verwijderen is bij het polijsten van de lak. Uw auto zal er weer helemaal als nieuw uitzien!

Rijdt u een bedrijfsbus/bedrijfsauto waar de belettering van afgehaald moet worden? Ook daar kan Van Leeuwen u mee helpen. Wij zullen secuur te werk gaan om de belettering er zo netjes mogelijk van af te krijgen. Tijdens dit proces zullen wij er achter komen hoe de lak van uw auto eraan toe is en of deze eventueel een extra behandeling nodig heeft. Denk hierbij aan polijsten, een wax of zelfs het opnieuw spuiten van uw auto.

Hebben wij uw interesse aangewakkerd en bent u benieuwd naar meer? U kunt via onze website gemakkelijk een afspraak inplannen. Uw auto kan bij onze garage gebracht worden op de door uw geplande tijd of wij komen hem bij u thuis ophalen. 

Wij gaan daarna aan de slag met de door u gekozen diensten. Afgerond en klaar? Ook dan kunt u de auto op afgesproken tijd weer ophalen bij ons in de garage. Liever thuis voor de deur afgeleverd? Geen probleem. Dat doen we graag.