Spotrepair wordt steeds populairder in Nederland

Spotrepair houdt in dat een kleine kras of deuk op het plaatwerk of de bumper plaatselijk wordt hersteld, zonder dat een compleet deel van uw auto opnieuw wordt gespoten, waarmee zowel kosten als milieu worden bespaard. Spotrepair is ook een stuk sneller, waardoor u uw auto vaak dezelfde dag nog terug heeft!

Kosten spotrepair

De kosten van spotrepair zijn afhankelijk van een aantal factoren. Denkt u hierbij aan de plaats, de grootte en de moeilijkheidsgraad van de schade. Wij hanteren vaste tarieven aan de hand van deze factoren. Allereerst beoordelen we met u de schade. Aan de hand hiervan kunnen wij inschatten wat er moet gebeuren. Daarnaast is natuurlijk de grootte en plaats van de schade van invloed op de kosten. Ten slotte wordt gekeken of er andere bijzonderheden zijn waar tijdens het herstel rekening mee moet worden gehouden.

Op basis van al deze factoren stellen wij voor u een offerte op volgens onze tarief richtlijnen.

Hoe werkt spotrepair en hoe gaan wij te werk?

De naam zegt het al: spotrepair, oftewel het plaatselijk herstellen. De auto wordt allereerst gewassen om zo een duidelijk beeld te krijgen. Vervolgens wordt de schade opgeschuurd tot het resultaat egaal is (indien nodig wordt er geplamuurd). Na het schuren wordt er nauwkeurig beoordeeld of de schade 100% spuit klaar is. Vervolgens gaan wij te werk om de juiste kleur te bepalen en te spuiten. Na het spuiten wordt nogmaals de (inmiddels weg gewerkte) schade beoordeeld door de eindcontroleur. Deze geeft uiteindelijk de goedkeuring

De voordelen van spotrepair

  • Vooraf wordt de schade beoordeeld en een offerte opgemaakt;
  • Minimaal kleurverschil;
  • Uw auto is de zelfde dag klaar!

Vervangend vervoer of haal- en brengservice?

Heeft u op de dag van herstel vervangend vervoer nodig? Dit is bij ons geen enkel probleem! Wij beschikken over leenauto’s die voor u klaar staan. Wilt u liever dat wij de auto bij u komen ophalen en terugbrengen? Ook dat is geen enkel probleem.

Leenauto per dag: 25€ incl btw, excl. brandstofkosten.
Haal- en brengservice: 20€ incl btw (binnen een straal van 20km).