Van Leeuwen is een energiek autopoetsbedrijf in Dordrecht. Verder zijn wij expert op het gebied van onder andere reiniging, spotrepair, velgherstel en koplamprenovatie.

We zijn niet zomaar een doorsnee poetsbedrijf, maar een sociale onderneming en 100 procent betrokken bij de mensen en bij uw auto. Ons deskundige team van professionele autoliefhebbers zal uw auto van binnen tot buiten met de grootst denkbare zorg en toewijding behandelen. Zo onderscheiden wij ons in service, snelheid, kwaliteit en flexibiliteit.

Door de onovertroffen kwaliteit en service van Van Leeuwen Dordrecht is ons pand uitgegroeid tot een drukke verkeersader.

Aandacht
Zoekt u reiniging van de meest hardnekkige vlekken en plekken? Herstel van kras, deuk of scheur? Verandering van kleur of geur? Ongeacht uw auto en budget: bij Van Leeuwen is echt alles mogelijk. Iedere bezoeker wordt met gelijke aandacht ontvangen en behandeld, want uiteindelijk heeft ook iedere auto dezelfde zorg en liefde nodig.

Gevoel
Bij binnenkomst valt het al snel op: door onze onovertroffen kwaliteit en service zijn wij al jaren een betrouwbare partner van veel bekende dealers en werken we regelmatig met de meest exclusieve auto’s. Hierdoor is ons pand uitgegroeid tot een drukke verkeersader. Gemiddeld rijden er ruim 12.000 auto’s per jaar in en uit. Maar ondanks dat, is er natuurlijk altijd nog een plekje voor u vrij. Onze ervaren specialisten zorgen er voor dat u uw kostbare bezit met een goed gevoel bij ons zult achterlaten. Wij passen onze ervaring vakkundig toe op uw situatie.

Dat Van Leeuwen Dordrecht staat voor snelheid is ook op onze vloer af te lezen.

Pitstop
Uw dagen staan vaak in het teken van het behalen van doelen. Daarin is uw auto een onmisbaar element. Van Leeuwen Dordrecht staat voor snelheid. Daarmee vormen wij de cosmetische pitstop in uw race tegen de agenda.

U ziet natuurlijk graag een uitgebreid overzicht van ons aanbod aan diensten. Maak daarom uw keuze uit deze categorieën.


Lees hier het interview door Friends In Business.

Lees hier het interview door 078MGZN.