Nieuwe autotransportservice bij Van Leeuwen Car Cosmetics

Van Leeuwen Car Cosmetics is al jaren een vertrouwde naam als het gaat om het verkoopklaar maken van auto’s. Zo weten meer dan 20 dealerholdings en vele consumenten in de omgeving van Dordrecht van Leeuwen te vinden voor professionele reiniging, coating of cosmetisch herstel van hun auto. Daar wordt nu een nieuwe dienst aan toegevoegd: het autotransport.

Wanneer u uw auto wilt vervoeren van of naar het buitenland, is het zaak dat dit vervoer zorgvuldig en snel gebeurt. Bij van Leeuwen nemen we dit volledig voor u uit handen.

Dankzij onze ruime ervaring zorgen we ervoor dat uw auto snel, maar vooral veilig aankomt op zijn bestemming. Met ons eigen wagenpark dragen we zorg voor het vervoer zonder dit uit te besteden aan een derde partij. U kunt vertrouwen op de service die u van ons gewend bent.

Zowel als particuliere en als zakelijke klant bent u bij Van Leeuwen aan het juiste adres. We denken graag met u mee om uw auto naar volle tevredenheid te vervoeren. Of het nu gaat om één auto of om meerdere tegelijkertijd, voor vervoer in zowel binnen- als buitenland staan we voor u klaar.

Met heldere communicatie houden we u op de hoogte van de status van het transport. Uiteraard ontvangt u een seintje wanneer de auto afgeleverd is.

Eigenaar Frank van Leeuwen vertelt: ‘onlangs hebben we een Lamborghini Urus opgehaald uit de fabriek in Italië. In Lissabon wisselden we een oldtimer Porsche om en uit Parijs haalden we vier nieuwe Skoda’s op. Een trip naar München voor het ophalen van een foodtruck staat op de planning. Of u nu een nieuw aangekochte auto naar Nederland wilt laten vervoeren of juist met uw eigen auto op avontuur wilt gaan; wij doen er alles aan om dit waar te maken.’

Het autotransport wordt vaak gecombineerd met het reinigen of showroomklaar maken van uw auto. Bij Van Leeuwen vindt u al deze services onder één dak. Zo stapt u zonder omkijken in een blinkende en frisse auto.