Keramische coating: verlies de waarde van uw auto niet!

De lak van uw auto is zeer kwetsbaar en extreem gevoelig. Vogelpoep, zand, zout, vocht, uitlaatgassen en zelfs Uv-stralen zijn zeer schadelijke invloeden. Zij kunnen ernstige schade toebrengen en zorgen voor veroudering en vervaging van de kleur en zelfs roest. Daarbij maakt het niet uit of uw auto nieuw is of tweedehands. U kunt uw auto hier gelukkig uitstekend tegen beschermen en zorgen dat zij haar waarde niet verliest: een keramische coating!

Bescherming autolak

Een hoogwaardige coating geeft maximale bescherming tegen vervuiling, zuren en de gevreesde Uv-straling. De hardheid van de coating bepaalt in welke mate uw auto wordt beschermd tegen schadelijke invloeden. Gebruik de juiste coating, zodat de perfecte hardheid voor uw auto wordt gegarandeerd. Zo krijgt uw auto een langdurige beschermende laag, die de lak bovendien minder krasgevoelig maakt.

Minimaal onderhoud voor een optimale staat

Verder maakt een coating het onderhoud erg makkelijk en snel. Omdat de poriën van de lak dicht worden gesmeerd, voorkomt u dat vuil zich diep kan hechten. Zo is de auto makkelijker schoon te houden. Regelmatig wassen van uw auto blijft uiteraard wel belangrijk, maar is het enige onderhoud dat nog nodig is om uw auto jarenlang in optimale staat te houden!

Met een coating bent u altijd verzekerd van:

  • Langdurige bescherming tegen vervuiling, zuren en de gevreesde Uv-straling. Dit voorkomt veroudering/ vervaging van de kleur en roest;
  • Meer bestendigheid tegen krassen;
  • Veel minder onderhoud: regelmatig wassen is voldoende;
  • Langdurig en zichtbaar meer glans;

Kortom: een keramische auto coating is de beste manier om uw auto te beschermen tegen roest. Bij Van Leeuwen adviseren we u met plezier over de mogelijkheden. Ook als u meer wilt weten over zaken als roestplekken, krassen of het wassen van uw auto, helpen we u daar graag mee. Ons team van specialisten staat altijd klaar voor u en uw auto. Bezoek onze contactpagina en stel direct uw vraag!


Lees hier het interview door Friends In Business.

Lees hier het interview door 078MGZN.