Van vogelpoep, insecten, zand en zout tot uitlaatgassen, vocht en UV-stralen: uw auto is zeer kwetsbaar. Van Leeuwen brengt een keramische coating voor u aan, waarmee uw auto wordt beschermd tegen deze invloeden en roest.

Keramische coating wordt ook wel Glascoating genoemd. U kunt het zien als een tweede blanke laag, die de bescherming en glans verhoogt. Het enige onderhoud dat nog nodig is om uw auto er stralend uit te laten zien, is een simpele wasbeurt.

UV-BESCHERMING 

De zon is de vijand van iedere soort lak. Onze keramische coating biedt maximale uv-bescherming voor de lak van uw voertuig. Hiermee bied het de ultieme bescherming tegen veroudering en kleur vervaging.

LANGDURIGE GLANS MET MINIMAAL ONDERHOUD 

Door de unieke formule van ons product, garanderen wij langdurige glans. Door de poriën van de lak dicht te smeren, voorkomen we dat vuil zich diep kan hechten in de poriën. Hierdoor is de lak goed en makkelijker schoon te houden.

Het resultaat? Of uw auto nu tweedehands is of gloednieuw: hij steekt van voor tot achter uit boven de rest. Daarnaast kost u het minder tijd en moeite om het zo te houden.