Van Leeuwen Antivirus

Laat uw auto professioneel desinfecteren

Het grondig desinfecteren van uw auto is natuurlijk erg belangrijk. Want alle strenge voorzorgsmaatregelen ten spijt, neemt u onbewust nog steeds veel ziektekiemen mee naar binnen. Denk bijvoorbeeld aan een tank- of zelfs een oplaadstation. Maar ook een vuile airco kan een bron van ongewenste besmettingsbronnen vormen. Daarom wordt steeds vaker gevraagd of Van Leeuwen de mogelijkheid biedt auto’s te desinfecteren. Het antwoord dient zich aan in de vorm van ons speciale Antivirusprogramma. Hieronder leest u daar alles over. Bovendien geven we tips ter vermindering van het besmettingsgevaar en hoe u zelf het beste kunt desinfecteren.

De overdracht van een virus gaat niet alleen direct van mens tot mens. Ook via besmette oppervlakten, zoals het portier of de gordels van uw auto, is het mogelijk het virus te verspreiden. De kans op besmetting via deze oppervlakten is relatief klein, maar kan zeker niet worden uitgesloten. Onderzoek van het NEJM heeft bijvoorbeeld aangetoond dat COVID-19 enkele dagen op plastic kan blijven leven! Houd uw auto vrij van virussen en laat hem professioneel desinfecteren door onze experts. Met onze unieke manier van ontsmetten bieden we 100% zekerheid. Wij houden rekening met alle plekken die een gevaar kunnen vormen, zowel aan de binnen- als buitenkant van uw auto. Daarbij maken we gebruik van de juiste producten.

Auto ventilatie reinigen

Auto desinfectie bij Van Leeuwen voorkomt besmetting met een virus

‘s Zomers stijgt de temperatuur en daarmee ook de kans op besmetting via het ventilatiesysteem. Virussen, bacteriën en ziektekiemen hechten zich namelijk graag aan vuile filters van een airco. Nu is dus het perfecte moment om uw airco eens te laten reinigen, voordat u deze binnenkort weer intensief gaat gebruiken. (Dan zijn voorzorgsmaatregelen zoals op de foto ook niet meer nodig!) Een belangrijk onderdeel van ons Antivirusprogramma is ionisatie. Deze exclusieve behandeling reinigt behalve de bekleding en gordels ook zeer efficiënt het aircosysteem. Een bijkomend voordeel van de sterke verneveling van ons product, is dat hiermee ook direct alle muffe of rare luchtjes in uw auto worden geneutraliseerd.

Schoonmaaktips

Professioneel desinfecteren van uw auto met middelen die speciaal zijn ontwikkeld voor de auto-industrie

Voor ons werk gebruiken wij alleen middelen die speciaal zijn ontwikkeld voor de auto-industrie en uw interieur gegarandeerd niet aantasten. Wilt u het toch liever zelf doen? Dan geven we u graag wat tips om te voorkomen dat u per ongeluk schade aanricht. Niet alleen alcohol in het verkeer is gevaarlijk: ook het gebruik van alcohol voor het schoonmaken van stoelbekleding en andere oppervlakken raden we zeker niet aan. Verder doet u er goed aan ammoniak, bleekwater en waterstofperoxide te vermijden, omdat deze het interieur flink kunnen beschadigen. Het is verstandig om de middelen die u toch wilt gebruiken eerst even te testen op een onopvallende plek. Zo weet u zeker of het veilig is.

Hand ontsmetting

Voorkomen is altijd beter dan genezen, vooral in het geval van het coronavirus. Gebruik bij het tanken daarom altijd een plastic handschoentje of een papieren zakdoekje. Nadat u hierna uw handen heeft ontsmet met een gel of spray, kunt u het beste even wachten tot het middel goed is verdampt. Dit kan uw interieur anders aanzienlijk aantasten. De ethanol in dergelijke producten wordt behalve vanwege zijn ontsmettende werking, ook veel gebruikt als oplosmiddel. Dit is sterk van invloed op onder andere uw stuur en versnellingspook.

Contact

Dankzij ons Antivirusprogramma kunt u zonder zorgen op weg. Voor € 175 (incl. BTW) is uw auto van binnen tot buiten perfect gereinigd en zijn alle virussen en bacteriën gegarandeerd bestreden. Bovendien zijn alle muffe en nare geurtjes verdwenen. Neem contact met ons op voor het professioneel desinfecteren van uw auto.